­

Jan Brink en Peter Vautmans stellen met trots "ReflexShooting" aan u voor.

Reflex Shooting BV en Reflexshooting BVBA zijn  toonaangevend in advies in schietaccomodatie bouw en verbouw.  Wij kunnen u een totaal pakket bieden voor uw schietaccomodatie, zoals mechanische en electronische schietbanen, luchtafzuiging, kogelvangers en wand en vloerbekleding. Wij werken samen met de beste schietbaan bouwers en -aannemers om een accomodatie prijstechnisch zo voordelig en schiet technisch zo compleet mogelijk te realiseren. De prijs kwaliteit verhouding is voor ons heel belangrijk.

ReflexShooting BV ( Nederland )  werkt voornamelijk met sportschutters. Door deze samenwerking zijn wij in staat om u van het beste advies te geven.  Reflex Shooting BV wordt geleid door Jan Brink. Jan is meermalig Nederlands Kampioen en houder van het Nederlands Record Luchtpistool. Verder is hij B-Trainer Pistool en A trainer geweer is hij de coach van het 2e Bundesliga West team Sportschützen Raesfeld. 

ReflexShooting BVBA ( België ) Is een fysieke winkel voor alles wat het sportschieten aangaat. 

Wij ontwikkelen regelmatig noviteiten op alle producten die wij leveren. 
Verbeteringen aan schietbanen ontwikkelen wij daar waar de verenigingen om vragen, maar ook zelf ontwikkelde verbeteringen realiseren wij in onze schietbanen en andere producten.
Wij leveren kleding, luchtkogels, schijven, cilinders en vele andere schietsport gerelateerde producten. Ook verhuren wij schietkleding aan junioren. Waardoor junioren altijd kunnen beschikken over een goed passend schietpak.

Wij verkopen en repareren nog geen wapens en verlofplichtige artikelen.

Reflex Shooting BV en Reflex Shooting BVBA  heeft diverse Importeurschappen voor de BENELUX.

Gebruik voor meer informatie of voor vragen over een bestelling dit formulier

Voor vragen kunt u altijd terecht bij onderstaande telefoonnummers. 

Reflex Shooting BV
Knoevenoordstraat 42
6971 LK Brummen
Nederland
Tel. 0031575-563032
Mob. 00316-40238815

KvK Apeldoorn nr: 64823059

BTW nr. NL-8558.72.561B.01

Reflex Shooting BVBA 
Bergbeemdstraat 131 
3600 Genk 
België 
Tel. 0032-492222224
Ondernemingsnummer: BE0652959359

 

­