­

Ook voor onze jonge schutters is goede schietkleding zeer belangrijk.

De juiste kledij zorgt immers voor voldoende steun aan rug en lichaam en helpt de jonge schutter bij het aanleren van de juiste houding en stabiliteit.

Wat verwachten we van onze schietkleding?

Goede schietkleding is kleding welke een goede pasvorm en voldoende stijfheid heeft. Hier komt het vakmanschap van de producent en van de adviserende specialist om de hoek kijken.

Wij kozen voor de kledij van Kurt Thune.

Zij zijn de wereldreferentie op dit vlak.

Jan Brink, ervaren schutter en trainer, werkt sinds tien jaar nauw samen met Kurt Thune en is één van de meest ervaren mensen in het aanmeten van het juiste schietpak.

Omdat wij weten dat een schietpak op maat voor de groeiende jeugdschutter (en zijn ouders) een dure aangelegenheid is, hebben wij een huursysteem ontwikkeld. Zo blijft de basisuitgave beperkt en wordt ze gespreid in de tijd terwijl Uw jong talent steeds kan schieten met een passend pak van een topmerk.

Waarom zou U met minder dan het beste genoegen moeten nemen?

Ook na Uw aankoop of tijdens de huurperiode staat ons team ter uwer beschikking voor aanpassingen en adviseren wij U voor het juiste onderhoud van uw pak.

Huren schietkleding

 

Team SV de Linge uit Zetten.

Huur kleding:

Wij verhuren schietkleding voor junioren die de leeftijd van 21 jaar nog niet hebben bereikt. Dit heeft voor de schutters het voordeel dat zolang ze in de groei zijn ze geen eigen schietkleding hoeven te kopen.

De huur omvat het complete gebruik gedurende één kalenderjaar vanaf de dag van afhalen en eindigend één jaar later. Huren is alleen mogelijk voor junioren welke de leeftijd van 21 jaar nog niet hebben bereikt.

Van toepassing zijn de bijgeleverde Algemene voorwaarden Reflex-shooting.

Ook is inbegrepen het verstellen van de knopen of een andere passende jas of broek indien de maatvoering niet meer goed is, het betreft altijd een confectiemaat.

Deze termijn wordt automatisch met één jaar verlengt tenzij er uiterlijk 30 dagen voor het verstrijken van de einddatum schriftelijk wordt opgezegd.

De betaling vindt plaats door middel van automatische incasso bij aanvang van iedere nieuwe huurperiode.

Als gebruik wordt verstaan het normale gebruik ten behoeve van de schietsport alle schade anders als normaal wordt u achteraf in rekening gebracht.

Het betreft een Jas type TL2 of een broek type HL van het merk Kurt Thune.

Huurprijs: €105,00 per jaar of € 8,75 per maand voor een jas of broek.

Hierbij de huurvoorwaarden

­