­

Nieuw !!

SCATT raamloze censor

SCATT zonder censor raam.

Hier zat ik al lang op te wachten een SCATT met alleen een censor op het wapen en geen censor schijf.

Je kunt deze SCATT op elk wapen monteren en er tot 50 meter mee trainen. Dus geen risico van kapot geschoten censor ramen, dit maakt deze uitvoering uitermate geschikt voor klein kaliber tot afstanden van 50 meter. De gevoeligheid van de camera voor groot kaliber is nog niet bekend, tot dit bekend is adviseer ik deze SCATT niet voor groot kaliber te gebruiken met echte schoten.

Hij maakt gebruik van een camera die opnamen maakt van de schijf en dit verwerkt in het programma. De nauwkeurigheid is groter als bij de raamversies. Hij is zeer eenvoudig te installeren en werkt verder identiek als de raamversies. Als nadeel is dat er voldoende licht op de schietbaan moet zijn, nog een goede reden om alle banen op het ISSF niveau te brengen.

SCATT. 

Ideaal voor het trainen, met Scatt hebt u een perfect instrument om te controleren of uw training resultaat heeft.
Regelmatig een tijd op de Scatt schieten en uw trainer kan zien of de trainingen volgens opdracht uitgevoerd worden.
U kunt nu ook zien of de trainingen wel voldoende rendement opleveren. Het is nu ook mogelijk om thuis te trainen als u weinig ruimte heeft. Met Scatt kunt u al op 4 meter trainen en u kunt uw resultaten direct naar uw trainer mailen zodat deze steeds op de hoogte is van de actuele stand van zaken.

Is uw software verouderd, haal uw hier uw nieuwe software op.

Of neem een cursus SCATT binnenkort zal er een cursus gegeven worden, op deze pagina komt de eerstvolgende datum te staan.


optical sensor Scatt

Optical sensor (Model No: OS 01) – Gemonteerd aan uw sportwapen, meet dit zeer nauwkeurig de bewegingen van uw sportwapen tijdens het richten en in werking stellen van uw trekkermechanisme. Metalen fixatiebanden van verschillende afmetingen zorgen ervoor dat de sensor op elke diameter loop of gascilinder perfect gemonteerd zit. Gebruik de extra bevestigingen voor uw tweede sportwapen of voor de vereniging. Een zeer lichte uitvoering van slechts 30 gram.  
     

 elektronische schijf Scatt

Elektronische schijf (Model No: ST 4-12) – Gemonteerd op de plaats van de schijf, deze schijf vervangt de normale schijf en kan overal gemonteerd worden. Aan de muur, op de kogelvanger of op een statief met een afstand van 4 tot 12 meter. Gebruik uitsluitend voor luchtdruksportwapens.
   

 

 

 

Schijf controle unit Scatt Schijf  controle unit (Model No: UTC 02) – Verbinden met de USB poort van de computer.
   

 

 
Loop insteek voor bevestiging SCATT sensor Loop insteek set voor de optical sensor (option) – Gebruik voor het fixeren van de sensor op het sportwapen van verschillende kalibers. De volgende kalibers zijn beschikbaar .22 - .30 en .35
   

 

Monrage set ScattMontage set fixatie banden voor de optical sensor –  Gebruik voor het fixeren van de sensor op het sportwapen van verschillende kalibers.

 

 

opticalsensor verbindings kabel Scatt
     Optical sensor’s verbindings kabel - lengte 3м

 
  Schijf verbindings kabel Scatt   Schijf verbindings kabel - lengte 14м
     

 

 

 

 Scatt software Software –  De op de toekomst gerichte en eenvoudig te gebruiken Scatt Professionele software heeft alle noodzakelijke mogelijkheden voor een efficiënte training en complete analyse van schiet  resultaten. De resultaten worden zowel digitaal als in schema’s getoond en kunnen naar believen worden opgeslagen op elke gewenste datadrager of direct per mail verstuurd worden.
Voor meer informatie ga direct naar de SCATT site.

­